Tag et nærmere kig på vores ydelser

Hvis du og din virksomhed vil være med i kampen om at vinde guld til Danmark, kan I få adgang til et skræddersyet partnerskab, der ud over unikke branding muligheder indeholder adgang til viden og relationer i særklasse.

2021 BLEV ET SPORTSÅR VI ALDRIG GLEMMER!

Dansk eliteidræt trådte ud af coronakrisen med stil og leverede præstationer og oplevelser, som i den grad bidrog til at genstarte Danmark. Fodboldlandsholdet samlede danskerne med stærke følelser og fremragende præstationer på banen og Jonas Vingegaard leverede et Tour de France i særklasse. De danske OL og PL-atleter repræsenterede de rød-hvide farver med stor succes i Tokyo – ikke mindst med guldmedaljerne til Viktor Axelsen, Anne-Marie Rindom, Michael Mørkøv/Lasse Normann, Tobias Thorning og Lisa Kjær Gjessing.

KOM TÆTTERE PÅ

Et partnerskab med dansk idræt giver dig og din virksomhed adgang til langt mere end de sportslige oplevelser, vores atleter skaber iført landsholdstøj. Vi inviterer jer indenfor i træningsfaciliteterne og om bag kulisserne, hvor du, dine medarbejdere og måske også jeres kunder får adgang til den viden og de unikke kompetencer, der har bragt Danmark til tops i sportens verden.

Vi kæmper for guld til Danmark!

Her ser du listen over vores nuværende partnere. Partnere, der på hver deres måde både bidrager og drager fuldt udbytte af en tæt relation til dansk idræt.

Olympiske partnere

Partnere

Ring til os

+45 3142 4260

Brøndby Stadion 20

DK-2605 Brøndby

Man-Fre

08:30-16:30

Send en e-mail

[email protected]