STYRK JERES RELATIONER Mærk intensiteten og ambitio­nerne. Fra Sportsgalla i Herning til OL i Tokyo. Del det med jeres kunder og samarbejdsrelationer

Skab relationer i særklasse

Vi etablerer unikke oplevelser bag sportskulisserne. Vi afvikler skrædder­syede events for vore partnere, blandt andet ved udvalgte sportsarrangementer landet rundt og i udlandet. Mød atleterne, profilerne og eksperterne. Vær sammen med jeres gæster i afslappede men ambitiøse omgivelser.

Mærk intensiteten og ambitio­nerne. Fra Sportsgalla i Herning til OL i Tokyo. Del det med jeres kunder og samarbejdsrelationer

Mere information?

Hvis du vil vide mere om, hvilke muligheder din virksomhed har for at få unik branding, kan du tage direkte kontakt til os.

Kunderne har ordet

Jens Bjerg Sørensen

En unik oplevelse

August 2016

Tusind tak for en helt enestående og uforglemmelig oplevelse i Rio. Det var fantastisk at føle sig som en del af en større enhed, hvor der både var stor stolthed, glæde og ikke mindst engagement. Vi oplevede meget mere end forventet og mødte en professionalisme og service på allerhøjeste niveau – en indsats der burde give den 16. OL-medalje – og tilmeld en af guld. Endnu en gang tak for indsatsen og hjælpen – vi kunne ikke have ønsket os mere.

Jens Bjerg Sørensen

Bestyrelsesformand, Herman Sallings Fond

Ring til os

+45 2121 2121

Brøndby Stadion 20

DK-2605 Brøndby

Man-Fre

08:30-16:30

Send en e-mail

info@sportonedanmark.dk